Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

I Sverige / Försäljning / Stationära kompressorer / Att välja finansieringsform

Att välja finansieringsform

Det finns flera faktorer som påverkar valet av finanseringslösning.

Kundanpassade finansieringsalternativ
Funktionshyra eller operationell lease ger möjlighet att uppdatera din produktionsanläggning i takt med den tekniska utvecklingen. Istället för att köpa utrustningen betalar du enbart för den tid du nyttjar den. 
Finansiell lease och avbetalningsköp, är två andra alternativ att sprida betalningen för investeringen över en längre tid.

Varför välja finansiering?
Företag i kraftig expansion eller med säsongsvariationer är ofta i behov av individuellt anpassade finansieringslösningar. Även etablerade storföretag med fokus på kärnverksamheten väljer ofta att finansiera en stor del av sina investeringar.

Enkel administration!
Sedan 2005 då Atlas Copco-gruppen bildade Atlas Copco Customer Finance AB kan vi erbjuda totallösningar, där investering i utrustning, serviceavtal och finansiering kan kombineras i ett enda kundavtal, med förenklad leverantörsadministration för dig som slutkund.