Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

I Sverige / Försäljning / Industriverktyg / MRO – Underhåll, reparation & drift

MRO – Underhåll, reparation & drift

Ett komplett sortiment av bearbetande verktyg och monteringsverktyg för underhållsapplikationer.
Atlas Copco erbjuder robusta högkvalitativa lösningar för åtdragningsapplikationer inom underhåll. Med lång erfarenhet av att tillsammans med kund ta fram lösningar som både höjer kvalitén och förbättrar ergonomin för operatören är resultatet ökad produktivitet.

Atlas Copco Sweden - Act Craelius
Våra tryckluftsdrivna monteringsverktygs främsta egenskaper är kraft och snabb åtdragning samt demontering. De ger även bra komfort för operatören tack vare optimalt effekt/viktförhållande och reaktionsfri åtdragning.  
Atlas Copcos turbinslipmaskiner har imponerande effekt/viktförhållande – dubbelt så hög effekt och hälften så stor vikt. Slipmaskinerna har ergonomisk utformning och ger bra åtkomlighet.
 
Oavsett boltingapplikation – så kan Atlas Copco täcka dina behov. Vårat standardsortiment innefattar hydrauliska bultsträckare, hydrauliska muttrar, innovativa serier av hydrauliska momentverktyg med direktdrift och fyrkantstapp samt pneumatiska och elektriska mutterdragare.

emptyemptyPneumatiska monteringsverktyg
Slipmaskiner
Lösningar för bultåtdragning

Atlas Copco finns inom många industrisegment

Atlas Copco Sweden - Segment

Offroad

Idag tillbringar vi oräkneliga timmar i ojämn terräng, banar nya vägar och bryter ny mark på flera sätt. Vi är stolta över att kunna erbjuda monterings- och underhållslösningar för ett brett spektrum av verksamheter, både med högt och lågt vridmoment.

Tåg och spårbunden trafik

Högkvalitativ utrustning för underhåll och service till den globala järnvägssektorn. Idag ser vi högre produktionsnivåer och krav än någonsin, för alla i branschen. Med ett starkt fokus på att förbättra operatörens ergonomi, säkerhet och produktivitet.

Gruvindustri

Att nå lönsamhet inom gruvindustrin kräver att du ständigt ökar produktiviteten och effektiviteten. Atlas Copco Industrial Technique erbjuder innovativa lösningar som du behöver för att nå och överträffa dina mål. Över hela världen bidrar vår utrustning och våra tjänster till säkrare och mer produktiv verksamhet.

Processindustri, raffinaderi, kemisk industri

För att fortsätta vara världsledande med dagens prispress finns det ett ökande behov av att producera mer, större och bättre. Inte en lätt uppgift i miljöer med tuffa förhållanden. Vi är globala - aldrig långt borta. Vi tror på individuella lösningar. Atlas Copco står för säkra, högkvalitativa produkter som kommer att öka din produktivitet.

Energi (vatten-, kraft-, kärn-, vind-)

Världsklassiga bultsäkringslösningar för olje- och gasindustrin, konventionell kraftproduktion, vindkraft och andra industrier. Vänd er till oss för nyckelprodukter såsom hydrauliska bultsträckare och hydrauliska momentnycklar såväl som bearbetande verktyg.


För mer information om våra produkter, vänligen kontakta: