Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

I Sverige / Reservdelar och service / Bygg- och anläggningsutrustning / Förlängd garanti med Cover Care™

Förlängd garanti med Cover Care™

Förläng din garanti på portabla kompressorer och generatorer. 

XAS 87 Kd
Tryckluft är en avgörande kraftkälla inom alla produktionsprocesser. Tillgängligheten, kvaliteten och priset på tryckluft är av stor betydelse för ditt företags ekonomi. 

För att eliminera riskerna har vi introducerat Atlas Copcos CoverCARE ™ som försäkrar att du får support till dina produkter så länge du använder dem i driften. CoverCARE TM är en utökad garanti på upp till 5 år för kompressorer och tillbehör från Atlas Copco. 

Cover Care finns idag för portabla kompressorer och generatorer. Med CoverCARE kan du försäkra dig om att alltid få service från utbildade tekniker som erbjuder den bästa tänkbara support och assistans med hjälp av toppmoderna diagnostikverktyg. Förutsättningen är att du använder dig av Atlas Copco originaldelar inkl olja och kylmedel samt att du servar din maskin enligt Atlas Copcos rekommendationer.