Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Certiq

Certiq är ny produkt skapad av Atlas Copco. Det är en lösning som skickar maskindata till en server som sedan ger dig information om status och produktivitet direkt till din dator.

Atlas Copco Sweden - Certiq In Focus box
Certiq fungerar på de flesta typer av gruv- och bergbrytningsutrustning och hjälper dig att hålla koll på ett brett urval av data. Maskintimmar, slagverkstimmar, transporterade ton eller antal borrade meter för att nämna några exempel.

Certiq skapades för att förenkla insamlandet av information och för att göra det enklare att jämföra produktiviteten mellan maskiner. Istället för att anteckna med papper och penna och föra över till dator, får du den automatiskt till din dator.

Certiq finns i en basvariant och i en mer avancerad version, Certiq ”professional”-versionen, som även samlar alla larm i listor, skickar larm via sms, och sammanställer Excelrapporter med produktionsdata som sänds via mejl.