Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Våra servicealternativ

Gruv- och anläggningsutrustning

Fullservice

Detta är ett unikt sätt att försäkra sig om största möjliga tillgänglighet. Tillsammans med dig går vi igenom risker, kostnader och åtaganden som vi väger mot varandra. Vi garanterar en tillgänglighet upp till 90% beroende på utrustningen. Vi gör det till en fast kostnad så att du slipper oförutsedda utgifter. Du får mycket lättare att kalkylera dina egna projekt.

ROC CARE

Vårt nya servicepaket som med förebyggande underhåll och täta inspektioner gör att vi kan ge dig utökad garanti på ett antal utsatta komponenter. För styrning av servicen monterar vi på din rigg ett satellitbaserat övervakningssystem. Det kan även du använda för att få kontroll på din produktion. ROC CARE ger dig en tryggare och mer kontrollerad produktion.

COP CARE

I serviceavtalet COP CARE ingår allt arbete och alla reservdelar som behövs för att hålla din bergborrmaskin i toppskick. Medan service utförs på din maskin monterar vi en lånemaskin så att du alltid kan hålla produktionen igång. COP CARE är din garanti till ökad tillgänglighet och produktivitet.

Förebyggande service

Förebyggande underhåll (FU) är servicemetoden som avhjälper felen innan de uppstått. Genom ett väl genomtänkt service-program, utarbetat för respektive aggregats serviceintervall och som baseras på våra erfarenheter, byter vi delar enligt serviceschema. Detta är ett effektivt skydd mot oförutsedda driftstörningar och kostnader. 

Löpande service

Även om vi rekommenderar en säkrare typ av service finns det alltid möjlighet att ringa oss när något händer med din maskin. Vi har väl utrustade servicebilar och servicebussar som är utrustade med ett mindre reservdelslager och som klarar av flertalet "akuta" reparationer på plats.

Besiktning

Vi utför en besiktning av din borrutrustning och du får ett skrivet besiktningsprotokoll där samtliga funna brister med åtgärdsförslag finns noterade. Kontakta din närmaste serviceverkstad så kommer någon av våra specialister ut och tar pulsen på din borrutrustning.

Supervisor

Ett alternativ för större företag med egen underhållsavdelning. Du hyr en "Supervisor", en servicetekniker från Atlas Copco, som kan dina maskiner och som fungerar som instruktör för din underhållspersonal. Han är också din länk in i hela Atlas Copcos organisation med allt vad det innebär av snabba kontaktvägar.

Fasta priser

Du har alltid möjlighet att begära ett kostnadsförslag vid reparationstillfället. Då får du reparationen till ett fast pris. Inga obehagliga överraskningar att vänta.