Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Fullserviceavtal

Fullserviceavtal

Vi erbjuder fullserviceavtal på de allra flesta av våra utrustningar, till exempel ovan- och underjordsborriggar, bultningsaggregat, gruvtruckar, gruvlastare och skrotningsaggregat.

Parts and Services - mining
Som namnet antyder ingår samtliga reservdelar och allt arbete som åtgår för att hålla maskinerna i gång. Avtalen är flexibla och skräddarsys alltid tillsammans med dig som kund utifrån just dina specifika behov. Med ett fullserviceavtal har du en utrustning i toppskick och dessutom full koll på kostnaderna.

Hög tillgänglighet
Med ett fullserviceavtal är vårt gemensamma mål att hålla din utrustning i ständigt toppskick.
Du ska ha en så hög tillgänglighet på din maskin som möjligt. Detta uppnår vi genom att arbeta förebyggande och åtgärda felen innan de påverkar produktionen.

Kalkylsäkerhet
Med fullserviceavtal slipper du oväntade kostnader. Du vet på förhand vad din maskin kommer att kosta i form av service och underhåll. Detta ger dig en ökad trygghet och det gör det enklare för dig när du ska offerera pris på dina olika uppdrag.

Hög produktivitet
En rätt servad och inställd maskin ger dig den högsta tänkbara produktiviteten. Maskinen ska alltid prestera maximalt. Eftersom Atlas Copco sköter service och beställningar åt dig kan du helt fokusera dig på att producera borrmeter. Precis som det ska vara!

Bättre andrahandsvärde
När det sedan är dags att byta din utrustning mot en ny, så kan du vara säker på att du får ett bättre inbytespris genom den professionella omvårdnad som maskinen fått.

Här finner du en sammanställning av de olika serviceavtal du kan teckna för din bergborrmaskin och/eller borrigg. Jämför priser och hitta det avtal som passar just din verksamhet.

Ladda ner din katalog här.

Kontakta Jan Forsell, produktschef serviceavtal, för att beställa en katalog eller få mer information: jan.forsell@se.atlascopco.com eller 070-641 2871.