Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Utbildning

Vi på Atlas Copco strävar ständigt efter att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga utbildning på våra maskiner, på olika typer av borrtekniker och även på de mjukvaror som används för att optimera borrningen.

En operatör eller servicetekniker med rätt kunskap och träning kan alltid få fram ett bättre borresultat och därmed öka produktiviteten och tillgängligheten på en utrustning.

Här finner du information om innehåll, datum och priser på de olika kurser och utbildningar som Atlas Copco håller under året. Några exempel är utbildning för Borrkort och det ännu mer utförliga Master Driller-programmet, i båda utbildningarna ingår träning i marknadens mest avancerade borrsimulator.

Ladda ner din katalog här.

Kontakta Henrik Henning, produktschef utbildning, för att beställa en katalog eller få mer information: henrik.henning@se.atlascopco.com eller 070-5351 602.


Här finns vi