Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Gruppen / Innovation för hållbar produktivitet

Innovation för hållbar produktivitet

Atlas Copcos innovativa anda har varit tongivande ända sedan starten 1873. Vi är övertygade om att det alltid finns ett bättre sätt att göra saker på.

Se filmen som visar några av våra senaste produkt- och serviceinnovationer och se hur de förbättrar produktiviteten, säkerheten, ergonomi och energieffektivitet för våra kunder.

Vi är fast beslutna att bidra till hållbar produktivitet och har som mål att leverera innovativa, högkvalitativa produkter och professionel service. En ny produkt ska alltid ge ett mervärde och öka konkurrenskraften för kunden.


  • I nära samarbete med kunder och affärspartner, och med över 140 års erfarenhet i ryggen, skapar Atlas Copco innovationer som ger överlägsen produktivitet.
  • Våra produkter och tjänster omfattar kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, gruv- och anläggningsutrustning, eldrivna verktyg och monteringssystem.
  • Vi har kunder nästan överallt i världen. För kunderna är vi ett lokalt företag, men samtidigt har Atlas Copco-gruppen global närvaro med världsomspännande resurser.
  • Vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Vi är verksamma på mer än 180 marknader och cirka 80 procent av försäljningen sker direkt till slutanvändaren.
  • Vi har produktionsanläggningar i mer än 20 länder. Tillverkningen är huvudsakligen koncentrerad till Belgien, Sverige, Tyskland, USA, Indien och Kina.


Atlas Copco på LinkedIn

Life at Atlas Copco