Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Gruppen / Passionerade människor skapar enastående resultat

Passionerade människor skapar enastående resultat


Se filmen som hyllar Atlas Copco-andan.

En berättelse om beslutsamheten hos de som vet att det alltid finns en bättre lösning. Som företag attraherar och rekryterar vi människor som drivs av en passion för nytänkande, människor som vet hur man gör skillnad för våra kunder. Vi lägger grunden för deras innovativa tänkande så att de kan växa och utvecklas. Vi gör detta för att uppfylla våra kunders behov och för att kunna leverera produkter och service med högsta kvalitet.
 
Det är det här som gör vårt företag unikt.

Atlas Copco – strävan efter hållbar produktivitet.


  • I nära samarbete med kunder och affärspartner, och med över 140 års erfarenhet i ryggen, skapar Atlas Copco innovationer som ger överlägsen produktivitet.
  • Våra produkter och tjänster omfattar kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, bygg- och gruvdriftsutrustning, eldrivna verktyg och monteringssystem. 
  • Våra kunder finns praktiskt taget överallt på jorden. För dem är vi ett lokalt företag, men samtidigt är Atlas Copco-gruppen global med världsomspännande resurser.
  • Med huvudkontor i Stockholm når vi mer än 180 marknader globalt och vi har egen försäljningsorganisation mer än 80 länder. I de andra länderna marknadsför vi våra produkter genom distributörer och servicenätverk.
  • Vi har produktionsanläggningar i mer än 20 länder. Tillverkningen är huvudsakligen koncentrerad till Belgien, Sverige, Tyskland, USA, Indien och Kina.


Life at Atlas Copco

Vi finns även på