Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Gruppen / Innovation för hållbar produktivitet

Innovation för hållbar produktivitet

Atlas Copcos innovativa anda har varit tongivande ända sedan starten 1873. Vi är övertygade om att det alltid finns ett bättre sätt att göra saker på.

Se filmen som visar några av våra senaste produkt- och serviceinnovationer och se hur de förbättrar produktiviteten, säkerheten, ergonomi och energieffektivitet för våra kunder.

Vi är fast beslutna att bidra till hållbar produktivitet och har som mål att leverera innovativa, högkvalitativa produkter och professionel service. En ny produkt ska alltid ge ett mervärde och öka konkurrenskraften för kunden.


  • I nära samarbete med kunder och affärspartner, och med över 140 års erfarenhet i ryggen, skapar Atlas Copco innovationer som ger överlägsen produktivitet.
  • Våra produkter och tjänster omfattar kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, bygg- och gruvdriftsutrustning, eldrivna verktyg och monteringssystem. 
  • Våra kunder finns praktiskt taget överallt på jorden. För dem är vi ett lokalt företag, men samtidigt är Atlas Copco-gruppen global med världsomspännande resurser.
  • Med huvudkontor i Stockholm når vi mer än 180 marknader globalt och vi har egen försäljningsorganisation mer än 90 länder. I de andra länderna marknadsför vi våra produkter genom distributörer och servicenätverk.
  • Vi har produktionsanläggningar i mer än 20 länder. Tillverkningen är huvudsakligen koncentrerad till Belgien, Sverige, Tyskland, USA, Indien och Kina.


Atlas Copco på LinkedIn

Life at Atlas Copco