Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Gruppen / I korthet / Våra värderingar / Våra kärnvärden

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden - samverkan, engagemang och innovation - avspeglas i hur vi uppför oss internt och i våra relationer med externa intressenter.

Air
Vi samverkar med och utvecklar nära relationer med kunder, internt och externt, samt med andra intressenter. Medan vi samverkar på många olika sätt, är vi övertygade om att personliga kontakter är de mest effektiva.

Vi arbetar över hela världen med ett långsiktigt engagemang för våra kunder i respektive land och marknad där vi finns representerade. Vi håller våra löften och strävar alltid efter att överträffa högt ställda förväntningar.

Vår innovativa anda återspeglas i allt vi gör. Kunderna förväntar sig det bästa från vår Grupp och vår målsättning är att alltid leverera högkvalitativa produkter och service som ökar våra kunders produktivitet och konkurrenskraft.

Vår struktur

Atlas Copco är organiserat i separata, fokuserade, men ändå närbesläktade affärsområden, som verkar genom divisioner. Den roll som affärsområdet har är att utveckla, implementera och följa upp målsättningar och strategier inom sitt totala verksamhetsområde.

Atlas Copco-gruppen förenas och stärks av:
  • En gemensam vision och identitet
  • Företagskulturen och kärnvärden samverkan, engagemang och innovation
  • En gemensam varumärkesportfölj
  • Gemensamma resurser och infrastruktur
  • Gemensamma processer och goda exempel som samlats i The Way We Do Things
  • Delade finansiella och mänskliga resurser, och deras fria rörlighet
  • En gemensam ledarskapsmodell

Genom en gemensam holdingbolagsstruktur ser vi till att Gruppen förblir enad med en stark kultur samt att vi säkrar tillgångar över hela världen.

Leverantörer av tjänster är etablerade för att tillhandahålla intern service snabbare, med en högre kvalitet, och till en lägre kostnad, så att divisionerna kan fokusera på sin kärnverksamhet.