Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Gruppen / Innovation för hållbar produktivitet

Innovation för hållbar produktivitet

I nära samarbete med kunder och affärspartner, och med över 140 års erfarenhet i ryggen, skapar Atlas Copco innovationer som ger överlägsen produktivitet.

  • I nära samarbete med kunder och affärspartner, och med över 140 års erfarenhet i ryggen, skapar Atlas Copco innovationer som ger överlägsen produktivitet.
  • Våra produkter och tjänster omfattar kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, gruv- och anläggningsutrustning, eldrivna verktyg och monteringssystem.
  • Vi har kunder nästan överallt i världen. För kunderna är vi ett lokalt företag, men samtidigt har Atlas Copco-gruppen global närvaro med världsomspännande resurser.
  • Vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Vi är verksamma på mer än 180 marknader och cirka 80 procent av försäljningen sker direkt till slutanvändaren.
  • Vi har produktionsanläggningar i mer än 20 länder. Tillverkningen är huvudsakligen koncentrerad till Belgien, Sverige, Tyskland, USA, Indien och Kina.


Det här är Atlas Copco!

Life at Atlas Copco

Atlas Copco på LinkedIn