Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Gruppen / Innovation / Samarbetar för nya innovationer

Samarbetar för nya innovationer

Innovation är en av Atlas Copcos kärnvärden. Vår innovativa anda kan förklara både våra tidigare och nuvarande framgångar. Vi har om och om igen lyckats lansera nya och bättre produkter för förbättrad produktivitet, säkerhet, energieffektivitet och med förbättrade ergonomiska egenskaper.

Screws
Innovationer kommer också styra vår framtid. Förutom utvecklingen görs i Atlas Copco-gruppens egna R&D center på många platser runt om i världen, samarbetar vi ofta med externa partners. Vi söker aktivt efter partners för att bygga långsiktiga relationer med; kunder, uppfinnare, leverantörer, akademiska, företag och forskningsinstitut.

Kunderna är nyckeln i vår innovationsprocess. Vår utvecklingsprojekt är är alltid gjorda för kunderna; produkterna och servicen utvecklas och testas av de mest krävande kunderna inom industrin. Vi strävar efter att leverera produkter och service som går utöver de mest krävande standarderna, och leverera de bästa lösningarna för våra kunder, varsomhelst, närsomhelst.

Om du har en produkt eller en lösning som skulle kunna användas av något av våra affärsområden är du välkommen att skicka in din idé. Besök vår dedikerade innovationssektion (på engelska) på vår globala webbplats där processen förklaras. Innovationsandan är djupt rotad hos Atlas Copco och vi välkomnar alltid nya idéer.