Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Atlas Copco i Stockholmsområdet

I Sickla, ett stenkast från Hammarby Sjöstad i Stockholm, ligger Atlas Copco-huset – Stockholms just nu grönaste kontorshus. Härifrån når Gruppen 170 marknader.

Totalt arbetar ungefär 700 personer i Atlas Copco-huset som inkluderar Atlas Copcos huvudkontor, fyra säljbolag och huvudkontoret för affärsområdet Industriteknik, som utvecklar, tillverkar och marknadsför handhållna elektriska och pneumatiska verktyg, monteringssystem, mjukvaror och tjänster för den globala tillverkningsindustrin.

Klicka dig vidare för att läsa mer om respektive bolag och för att hitta kontaktuppgifter.


Atlas Copco AB Atlas Copco AB
Atlas Copco AB är Atlas Copco-gruppens huvudkontor.
Boomer E2 C Atlas Copco Mining and Rock Excavation Technique Sweden
Atlas Copco Mining and Rock Excavation Technique Sweden ansvarar för försäljning och service av gruv- och bergbrytningsutrustning i Sverige, Danmark och Grönland.
QLT H40 on site_3.jpg Atlas Copco Construction Technique Scandinavia
Atlas Copco Construction Technique Scandinavia ansvarar för försäljning av bygg- och anläggningsutrustning på den svenska, norska och danska marknaden.
Atlas Copco Sweden - Tools small Atlas Copco Industrial Technique AB
Atlas Copco Industrial Technique AB innefattar ett säljbolag och huvudkontoret för affärsområdet Industriteknik.
Atlas Copco Sweden - action1 first check Atlas Copco Compressor Technique Scandinavia
Atlas Copco Compressor Technique Scandinavia ansvarar för försäljning och service av stationära truckluftlösningar i Sverige, Norge och Danmark.

flags of the world Atlas Copco Customer Finance
Atlas Copco Customer Finance är Atlas Copco-gruppens finansbolag med syfte att stödja försäljning av gruppens produkter.