Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Atlas Copco Industrial Technique AB

Atlas Copco Industriteknik är ett affärsområde inom Atlas Copco med huvudkontor i Stockholm. Affärsområdet utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer industriverktyg, monteringssystem, eftermarknadsprodukter, mjukvaror och tjänster för den globala tillverkningsindustrin.

Vi erbjuder produkter och tjänster för hållbar produktivitet i applikationer inom fordons- och generell tillverkningsindustri globalt. Den huvudsakliga produktutvecklingen och tillverkningsenheterna för affärsområdet finns i Sverige, Ungern, Frankrike, Japan och Italien.

Öppet bord
OrtStockholm, Sickla
HuvudverksamhetHuvudkontor för affärsområdet Industriteknik samt säljbolag för de nordiska marknaderna.
Det här gör vi…Atlas Copco Industriteknik utvecklar, producerar, marknadsför och säljer handhållna elektriska och pneumatiska verktyg, monteringssystem, mjukvaror och tjänster för den globala tillverkningsindustrin.
Antal anställda350
Hos oss kan du arbeta med…Teknik och mjukvaruutveckling, provning, teknisk dokumentation, marknadsföring, försäljning, service, HR, ekonomi/redovisning, inköp och logistik.


Hanna Jacobsson

HR Business Partner