Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Karriär / Jobbmöjligheter / För studenter / Är du redo för en utmanande praktikplats eller examensarbete?

Är du redo för en utmanande praktikplats eller examensarbete?


Om ditt svar är ja så är möjligheten bara ett e-postmeddelande bort. Naturligtvis är det vissa krav som måste vara uppfyllda.

Om våra praktikplatser
En praktikplats på Atlas Copco kommer att ge dig en god inblick i vår verksamhet. Du kommer även att få en uppfattning om vad det innebär att arbeta med oss, i ett team och i ett internationellt företag. Och det säger sig självt att den kommer att vara en viktig erfarenhet i din resumé.

Alla våra praktikplatser listas som lediga tjänster, så kontrollera under Jobbmöjligheter om det finns en ledig praktikplats som kan passa dig.

Skriva ett examensarbete med oss
Varje höst kring oktober månad publicerar vi de exjobb som är aktuella att söka inför vårterminen. Under hösten hittar du tillgängliga exjobb och information om hur man ansöker på atlascopco.com/thesis. Därutöver finns det alltid möjlighet att kontakta ett lokalt Atlas Copco-bolag med förslag eller för att höra om de har något lämpligt projekt tillgängligt. Kontaktinformation hittar du här.

Atlas Copco International Summer Internship Program
Atlas Copco erbjuder dig som läser fjärde året på din utbildning till ekonom eller civilingenjör en unik möjlighet att arbeta med ett spännande projekt någonstans i världen under sommaren och därefter skriva ditt exjobb hos oss. Läs mer om vårt internationella internshipprogram.

Du kan läsa mer om årets interns här, och följa dem på Instagram via hashtaggen #atlascopcointernship2016.


Atlas Copco på LinkedIn

Life at Atlas Copco