Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Media / Användningsområden / Ny depå satsar allt på Atlas Copco

Ny depå satsar allt på Atlas Copco

2013-10-09

I slutet av september var det dags för den officiella invigningen av en depå för hyrmaskiner i Karlstad. Det är företaget Hyrmaskiner i Värmland AB som nu har utvidgat verksamheten.

Atlas Copco Sweden - kompressorer
– Vi startade för nio år sedan i Arvika, och har nu vuxit så mycket att det var dags att expandera. Och då är Karlstad en naturlig knutpunkt i Värmland, säger Jonas Åslund, vd för Hyrmaskiner i Värmland.

Helhetslösning från Atlas Copco

Hyrmaskiner i Värmland erbjuder ett komplett sortiment för byggprojekt, med allt från skruvdragare och arbetsbelysning till vältar och personalbodar. Inför satsningen på den nya depån i Karlstad kontaktade de Atlas Copco för att få en helhetslösning.

 Ja, vi bestämde oss för att ta in från alla deras produktgrupper inom Atlas Copco Construction Technique Scandinavia. För oss är det helt klart en fördel att kunna samarbeta med en enda leverantör, säger Jonas Åslund.
Han konstaterar att det underlättar för dem med en enda kontaktperson för alla ärenden kring maskinerna. 

Vi känner oss trygga med att vi snabbt kan få service, reservdelar och backup på det här sättet. Dessutom erbjuder Atlas Copco bra produktutbildningar.
De har även använt sig av Atlas Copco Finans för finansieringen.

Så det är verkligen en helhetslösning som vi har fått, säger han.

Atlas Copco Sweden -  jord packningsvält
Företaget välkomna väldigt breda kundgrupper, och har en hel del privatpersoner som vänder sig till dem när de har behov av exempelvis en skylift eller en grävmaskin.

Fakta

Hyrmaskiner i Värmland AB är helt fristående från stora byggkoncerner och servar kunder från hela Värmland – med omnejd. I den nya depån erbjuder de ett sortiment från produktgrupper såsom vältar, kompressorer, generatorer, markvibratorer, pumpar, borrutrustning med mera.

För ytterligare information, kontakta

Atlas Copco är en industrigrupp med världsledande ställning inom kompressorer, expandrar och luftbehandlingssystem, anläggnings- och gruvutrustning, eldrivna verktyg och monteringssystem. Med innovativa produkter och tjänster erbjuder Atlas Copco lösningar för hållbar produktivitet. Företaget grundades 1873, har huvudkontor i Stockholm och global räckvidd som sträcker sig över fler än 170 länder. Under 2012 hade Atlas Copco 39 800 anställda och intäkter på SEK 90,5 miljarder (EUR 10,5 miljarder).