Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Media / Lokala företagsnyheter / Atlas Copco inkluderas i FTSE4Good

Atlas Copco inkluderas i FTSE4Good

2011-03-22

Stockholm den 22 mars 2011: Atlas Copco har återigen lyckats bli medlem i indexet FTSE4Good, som samlar världsledande bolag med hänsyn till deras rutiner inom miljö, sociala frågor och företagets styrning.

I den senaste rankingen, som görs av den globala indexleverantören FTSE Group, fick Atlas Copco en sammanställd poäng på 99 av maximalt 100. Poängen mäter hur väl bolaget hanterar en rad ämnen, bland annat miljöstyrning, mänskliga och fackliga rättigheter samt hur man motverkar korruption.
 
”Att vi är med i FTSE4Good visar att vi verkligen är på rätt spår i vårt arbete med företagets ansvar”, säger Annika Berglund, kommunikationsdirektör på Atlas Copco AB. ”Förra året lanserade vi vårt varumärkeslöfte, ’Hållbar produktivitet’, och i år har vi uppdaterat flera av våra icke-finansiella mål. Idag är de här frågorna verkligen en integrerad del av hur Atlas Copco gör affärer.”

För ytterligare information kontakta:
Daniel Frykholm, Presschef
08 743 8060 eller 070 865 8060