Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Media / Tidskrifter / BITZ / Atlas Copco Servicecenter Stockholm

Atlas Copco Servicecenter Stockholm

Större kapacitet, bättre öppettider och närmare kunderna. Atlas Copcos nya servicecenter i Stockholm samlar all servicekompetens under ett och samma tak.

Atlas Cocpo Sweden - Servicecenter Stockholm
Fr ån att tidigare ha legat utspridda på flera olika platser runtom i Storstockholm, har Atlas Copco och Dynapac sedan oktober ett nytt gemensamt servicecenter i Norsborg i södra Stockholm.
  • Nu har vi styrkan och kompetensen att ta hand om alla våra kunder och deras maskiner, på en och samma plats, i en lokal som är modern och har högsta möjliga utrustningsnivå, säger Mikael Deremo, affärsutvecklingschef på Atlas Copco Mining and Rock Excavation Technique Sweden.
Läget, alldeles intill E4:an, är strategiskt valt för att hamna nära flera av de stora infrastrukturprojekt som pågår eller ska dra i gång i regionen inom en snar framtid, med Förbifart Stockholm i spetsen.
  • Många av våra kunder står i startgroparna att påbörja stora projekt och då är det viktigt att vi finns lättillgängliga för dem och att vi är resursmässigt förberedda, säger Mikael Deremo.
Det nya servicecentret ligger vackert beläget i Slagsta, alldeles intill Mälarens strand och med Ekeröfärjan ett stenkast från huset. Här tar man emot alla tänkbara Atlas Copco och Dynapac-produkter. Borriggar, borrmaskiner, krossverk, kompressorer och generatorer servas sida vid sida med asfaltsläggare, vältar och hydraulhammare. Den 3 000 kvadratmeter stora verkstaden är toppmodern och kan ta emot en stor mängd maskiner samtidigt och har en ny maskinpark för all tänkbar service och underhåll.
  • Vi har både utökat verkstadsytan och våra öppettider. Numera har vi öppet mellan klockan 06.00 och 17.00, säger servicechef Jörgen Jonasson.