Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Media / Tidskrifter / BUILD / BUILD

BUILD

BUILD är en kundtidning från Atlas Copco Construction Technique Scandinavia. Här kan du läsa om aktuella projekt, händelser och människor inom bygg- och anläggningsbranschen i Skandinavien. På den här sidan hittar du även vårt digitala nyhetsbrev med ytterligare information om produktnyheter, mässor, arrangemang och annat. 

Klicka här för att prenumerera.

BUILD nummer 2 2015 

I det här numret kan du bland annat läsa om hur man på Kolmården bygger Skandinaviens snabbaste berg- och dalbana i trä samt hur borrningsentreprenörer snabbare kan förse marknaden med geotermisk energi.

BUILD nummer 1 2015

I det här numret kan du bland annat läsa om tunnelframtagning utan användning av sprängmedel, rivning av betongdammar samt om framtiden för den amerikanska hyressektorn för bygg- och anläggningsmaskiner. Därtill undersöker vi anledningar till verktygsslitage och lösningar som ser till att arbetet kan fortsätta.

BUILD nummer 2 2014

I det här numret kan du bland annat läsa om Limhamns Industriservice som utför avancerat specialbygge i samband med underhåll av det svenska järnvägsnätet, mannen som brinner för hyresbranschen och resultatet av TÜV:s verktygstest.

BUILD nummer 1 2014

Läs mer om bygget av testanläggningen som ställer hårda krav på packningen, närmare en miljon kubikmeter jordmassor ska schaktas i samband med infrastrukturprojketet SydVästlänken och nedräkningen har börjat inför VM i fotboll.

Ladda ned BUILD som app

Håll dig uppdaterad, få det senaste numret av BUILD i din mobil.

Atlas Copco Mobile applications google play icon
Android-användare

Fungerar på Android OS 3.x eller senare

Atlas Copco Mobile Applications - app store icon
iPad- och iPhone-användare

Fungerar på iOS 5.x eller senare


Läs senaste numret här!