Stäng

Portable Air Division levererar mer än 600 portabla kompressorer till Boels Rental

Antwerpen, Belgien, 17 november 2021 – Boels Rental, ett av de mest välkända uthyrningsföretagen för utrustning i Europa, har lämnat in en beställning till Portable Air-divisionen på mer än 600 portabla kompressorer, både dieseldrivna steg V-enheter och eldrivna mobila E-Air VSD-kompressorer. 

Inköpet av eldrivna E-Air-kompressorer hjälper Boels Rental att erbjuda utsläppsfri utrustning till sina kunder. Atlas Copco har fokuserat på energieffektivitet i årtionden och kommer snart att erbjuda en lösning som inte är kolbaserad till alla kunder med krävande tillämpningar. Hållbarheten står högt på dagordningen för Boels Rental. Därför agerar företaget genom att elektrifiera sin maskinpark och investera i den nyaste och renaste tekniken.

E-Air VSD-kompressorerna från Atlas Copco Portable Air är eldrivna plug-and-play-kompressorer som är perfekta för arbete i miljözoner. Avsaknaden av dieselutsläpp, kombinerat med låga ljudnivåer (på endast 61 dB(A) – jämförbart med ljudnivån vid ett normalt samtal), gör E-Air-serien till den perfekta lösningen för företag som strävar efter hållbarhet.

Boels har valt oss eftersom vi tillhandahåller det mest omfattande lösningspaketet. Vi kan erbjuda ett komplett sortiment av steg V-enheter och givetvis den elektriska E-Air-kompressorn. Utöver dessa produkter kan Boels Rental förlita sig på oss för kunskap om tillämpningar och utmärkt eftermarknadssupport över hela kontinenten

Heiko Schultz , Business Line Manager DACH Benelux-regionen, Atlas Copco Portable Air

Hållbart partnerskap

Boels Rental, Atlas Copcos nyckelkonto i mer än 20 år, har beslutat att konsolidera inköpen av utrustning för hela gruppen centralt på huvudkontoret i Sittard i Nederländerna. Vart 3:e till 4:e år lägger Boels Rental en stor order på utrustning och den här gången har de valt Atlas Copco, återigen.

Den här omfattande beställningen medföljer en mindre order för handhållen tryckluftsutrustning från Portable Air Division tidigare i år. Boels Rental kommer snart att erbjuda ett komplett sortiment av pneumatisk utrustning till kunder över hela Europa.

Om du vill ha mer information kontaktar du:

Tiffany Cheng, vice vd för Kommunikation Portable Air

Tiffany Cheng

Vice vd för Kommunikation Portable Air Division