WellDrill Säffle

Geoteknisk borrning

Vi erbjuder en totallösning för dina behov. Utöver alla produkter du behöver för att få jobbet gjort, kan vi även tillhandahålla nödvändiga serviceavtal och finansieringslösningar. Kompletta lösningar är ett kännetecken för Atlas Copco.

Kontakta oss

Säkerhet och ergonomi

Vi hade operatörens säkerhet i åtanke när vi utformade WellDrill 3062 med en valfri skyddskåpa och nödstopp. Den flexibla fjärrstyrningen låter operatören hitta rätt ergonomisk arbetsställning. Avancerad evakuering av trycksatt luft minskar bullernivån och håller samtidigt arbetsmiljön ren.

Låga driftskostnader

Snabb inställning och positionering. Enkel justering av borrningsparametrar och automatiska funktioner ger ökad produktivitet och effektivitet. Det optimerade hydraulsystemet minskar bränsleförbrukningen.

En komplett lösning

Som världsledande inom borriggar har vi möjlighet att leverera en totallösning som passar dina behov. Förutom utrustning av hög kvalitet kan vi tillhandahålla allt från reservdelar och förbrukningsartiklar, till serviceavtal och finansieringslösningar utifrån dina behov.

Kundberättelser