Concept image of Serpent ventilation system installed at tunnel entrance

Ventilationssystem

Atlas Copco erbjuder en heltäckande ventilationslösning för tunneldrivning och gruvdrift, inklusive systemutformning och montering av fläktstationer och kanaler.

Kontakta oss

Robusta fläktar och kanaler

Med hjälp av tillförlitliga högtrycksfläktar och tåliga PVC-belagda kanaler får du ett optimalt underjordiskt luftflöde, dag efter dag.

Kompletta lösningar

Vi hjälper dig med allt från utformning till installation så att du kan uppnå maximala prestanda till en lägre kostnad.

Maximera produktionstiden

Tack vare vårt globala servicenätverk är komponenterna alltid nära tillhands för att säkerställa att din ventilation drivs med högsta kapacitet.

Underjordsventilationsystem

Atlas Copco erbjuder en omfattande ventilationslösning för tunneldrivning och gruvdrift, inklusive systemutformning och montering av fläktstationer och kanaler. Vårt Serpent-ventilationssystem är beprövat i hundratals underjordsinstallationer. Systemet består av mycket effektiva och tystgående fläktar och tåliga PVC-belagda kanaler. Våra experter hjälper dig att utforma och installera ett billigt ventilationssystem som minskar energiförbrukningen med upp till 50 procent.

Don´t waste air

Så det är så luftslöseri ser ut? Serpent-ventilationssystemet är lösningen. Serpent ger dig luften du behöver när du behöver den, vilket innebär att du kan halvera dina driftskostnader. Sluta slänga pengarna för vinden!.

Loading...