Vattenbrunn

Vi erbjuder en komplett lösning för dina brunnsborrningsbehov. Utöver alla de produkter du behöver för att få jobbet gjort tillhandahåller vi även nödvändiga serviceavtal och finansieringslösningar vid behov. Kompletta lösningar är Atlas Copcos kännetecken.

Kontakta oss

Säkerhet och ergonomi

För operatörens säkerhet har WellDrill 3062 utrustats med ett valfritt säkerhetsskydd och nödstopp. Med hjälp av den flexibla fjärrstyrningen kan operatören hitta en ergonomisk arbetsställning. Ett avancerat evakueringssystem för trycksatt luft minskar bullernivån och håller arbetsmiljön ren.

Låga driftskostnader

Snabb installation och positionering. Den smidiga justeringen av borrningsparametrarna och de automatiska funktionerna ökar både produktivitet och effektivitet. Det optimerade hydraulsystemet minskar bränsleförbrukningen.

Den kompletta lösningen

Som världsledande inom borrningsriggar kan vi erbjuda en komplett lösning som passar dina behov. Utöver en utrustning av hög kvalitet tillhandahåller vi allt från reservdelar och förbrukningsartiklar till serviceavtal och finansieringslösningar, utifrån dina behov.

Kundberättelser