Secoroc COP 66

– snabbare, lättare, kortare och byggd på framgång

25 februari 2015

6 mars 2014 – Den nya COP 66-hammaren och dess nya plattformsutformning är en verklig innovation inom sänkhammarborrning. Du kan själv se och känna skillnaden: kortare och lättare, inget avgasrör och en solid borrkrona utan spolningshål i mitten. Den mest förvånande skillnaden är däremot att hammaren är ännu lättare att använda.

Snabbare inträngning

Med COP 66 är inträngningen 15 procent snabbare än hos föregångaren COP 64 Gold. Förbättringarna slutar däremot inte där: det är lättare att justera matningskraft och rotation för COP 66, vilket gör livet lättare för operatören och verksamheten mer produktiv för dig.

Högre tillförlitlighet

Med sin unika design och lägre bränsleförbrukning borrar COP 66 inte bara snabbare – mindre slitage på hammaren innebär att du också kan borra längre. Med färre delar, en 30 procent kortare och lättare hammare och en avsevärt längre livslängd är den dessutom tillförlitligare och billigare att köra.

Byggd för en ny era av borrning

COP 66 är avsedd för en ny generation av borriggar: Atlas Copco SmartROC och FlexiROC. De kombinerar den senaste borrningstekniken med luftpaket upp till 30 bar. Det finns helt enkelt inget bättre kombination.

Beprövad servicevänlighet

COP 66 är utformad för tillförlitlighet samt snabb och enkel service. Tack vare innovationer som e-satsen kan COP 66 renoveras två gånger under sin livslängd under normala slitageförhållanden, i motsats till endast en gång med COP 64 Gold.

Extra alternativ

Utöver COP 66 finns även COP 86-hammaren. Nya COP 86 har alla fördelar med nya COP 66, men i en annan storlek.