Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Atlas Copco Construction Technique Scandinavia

Atlas Copco Construction Technique Scandinavia ansvarar för försäljning av bygg- och anläggningsutrustning på den svenska, norska och danska marknaden

Atlas Copco Construction Technique Scandinavia är det skandinaviska kundcentret för affärsområdet Bygg- och anläggningsteknik.

Vi erbjuder ett komplett sortiment produktivitetshöjande produkter och servicetjänster inom bygg- och anläggningsutrustning samt tillhörande reservdelar och servicetjänster. Exempel på produkter vi erbjuder är: portabla generatorer och kompressorer, pumpar, betongutrustning, demoleringsutrustning, handhållen utrustning för packning och borrning samt Dynapac jordpackningsvältar, asfaltsvältar, asfaltläggare och asfaltfräsar.

Öppet bord
OrtFörutom huvudkontoret i Stockholm finns försäljnings- och servicekontor i Göteborg, Staffanstorp och Slagsta
HuvudverksamhetFörsäljning och service
Det här gör vi...Atlas Copco Construction Technique Scandinavia ansvarar för försäljning och service av Bygg- och anläggningsutrustning i Sverige, Norge och Danmark.
Antal anställda100
Hos oss kan du arbeta med...Försäljning, service och supportfunktioner


Försäljning

  • Tel 0771-243 030

Service

  • Tel 0771- 243 031

Reservdelar

  • Tel 0771 243 032