Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Atlas Copco Compressor Technique Scandinavia

Atlas Copco Compressor Technique Scandinavia är det skandinaviska säljbolaget för stationära tryckluftslösningar till kunder inom bl.a. pappers-, massa-, verkstads- och läkemedelsindustri samt livsmedeltillverkning och sjukvård.

Vi tillhandahåller kompletta lösningar där vi förser kunden med effektivt utnyttjande av sin tryckluftsanläggning. Från första affärskontakt till färdig anläggning finns vi där för kunden med leverans av vårt kunnande inom såväl maskinutrustning som serviceprodukter. Atlas Copco Compressor Technique Scandinavia är med sitt breda program av kvalitetsprodukter med hög tekniknivå, marknadsledande i Skandinavien och stora delar av övriga världen  
 
Öppet bord
OrtFörutom huvudkontoret i Stockholm finns lokala servicekontor och verkstäder i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Staffanstorp. Försäljningsingenjörer och servicetekniker arbetar hos våra kunder över hela Sverige.
HuvudverksamhetFörsäljning och service
Det här gör vi...Atlas Copco Compressor Technique Scandinavia ansvarar för försäljning och service av stationära tryckluftslösningar i Sverige, Norge och Danmark.
Antal anställda240
Hos oss kan du arbeta med...Försäljning, service och supportfunktioner


Carin Johansson

Human Resources Manager