Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Karriär / Så här jobbar vi / Arbetskultur / En stark arbetskultur

En stark arbetskultur


Vårt övergripande mål är att uppnå bestående resultat och att växa på ett hållbart och lönsamt sätt.

Kombinera det här med det vi erbjuder vår personal – innovation, global verksamhet, en omtänksam företagskultur, individuellt ansvar, utvecklingsmöjligheter, interna karriärmöjligheter – så får du en uppfattning om vad det innebär att arbeta här.


AC karriär - Innovationssymbol, blad Innovation
Vi på Atlas Copco tycker att det alltid finns ett bättre sätt att göra saker. Vi sätter inte bara standarden i vår bransch genom att oförtrutet förbättra processer och produkter, utan vi förbättrar även kontinuerligt kvaliteten och transparensen i all vår verksamhet. Vi förnyar oss dagligen genom att ha öppna sinnen och aktivt lyssna till vår personal, våra aktieägare och våra kunder. Detta, anser vi, är att vara verkligt innovativ.

Läs mer om innovation på Atlas Copco.
AC Careers - Global reach Global verksamhet
Med verksamhet i mer än 170 länder och en mångfacetterad personalgrupp är vi i sanning ett globalt företag. Våra värderingar och vår unika företagsanda förenar oss oavsett var vi arbetar. Denna mångfald ger perspektiv, dynamik och attraherar kompetens. Den gör oss även framgångsrika och säkerställer att vi kan förse våra kunder med de bästa lösningarna.
AC Careers - Caring culture En kultur av medarbetare som bryr sig
Vi bryr oss om dig och världen omkring oss. I vår vänliga kultur bryr vi oss om varandra och delar med oss av kunskap. Vi uppmuntrar även ett fritt informationsflöde så att vi kan lära av varandra. Då vi är en del av samhället är vårt fokus på hållbar produktivitet av lika stor vikt för oss som det är för våra kunder. Dessutom är det vår strävan att vara en god och inflytelserik del av samhället – oavsett var vi verkar.
AC Careers - Individual responsibility Individuellt ansvar
När du börjar på Atlas Copco får du stort ansvar från dag ett. Varför? Därför att vi vet att du har drivkraften att utvecklas självständigt och förmågan att fatta kloka beslut – men även att du kommer att fråga om hjälp när du behöver. Eftersom du gärna delar med dig av din kunskap och expertkunskap kan vi även ge dig mer yrkesmässig frihet.
AC Careers - Development opportunities Utvecklingsmöjligheter
Vi är stolta över våra kraftfulla och effektiva utbildnings- och utvecklingsprocesser. Och vi samarbetar över nations- och kompetensgränser, vilket ger dig möjlighet att flytta mellan affärsområden, länder och funktioner. Oavsett om du vill byta spår i din karriär, bli specialist eller chef – det finns alltid en väg öppen för dig på Atlas Copco.
AC Careers - Internal career possibilities Interna karriärmöjligheter
En öppen karriärväg är förmodligen lika viktig för dig som för oss. Därför väljer vi helst våra chefer från den egna organisationen och anser att ledarskap har högsta prioritet. Den omfattande interna jobb- och projektmarknaden kommer att ge dig alla möjligheter till ett spännande yrkesliv – oavsett om du vill byta spår i din karriär, bli specialist eller utöka ditt ansvar och bli chef.

Vatten åt Alla

  • Läs mer

    AC-karriärer – Vatten åt Alla i fokusruta

    Vatten åt Alla grundades av anställda hos Atlas Copco 1984. Frivilliga donationer, främjade av företaget, ger rent dricksvatten till människor i hela världen.

Atlas Copco på LinkedIn

Life at Atlas Copco