Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Media / Användningsområden / Airbus i Tyskland väljer ergonomiskt utformade LBS-borrmaskiner

Airbus i Tyskland väljer ergonomiskt utformade LBS-borrmaskiner

2007-03-10

Vi litar på Atlas Copco-borrarna LBS 24 och LBS 36

Hans-Gerd Müller, chef för verktygsavdelningen hos Airbus i Nordenham i Tyskland.

Atlas Copcos pistolborrmaskin LBS 36 HO33-40

LBS 36 H033-40


”Att arbeta med Atlas Copcos verktyg är alltid en trevlig upplevelse. Vi förlitar oss på Atlas Copcos borrmaskiner LBS 24 och LBS 36 vid slutmonteringen av allt som går att borra för hand på våra flygplan. Tack vare mikrostoppfunktionen har dessa verktyg alltid exakt rätt vinkel vid införingspunkten. Dessutom förkortar djupstoppet borrlängden, vilket ger överlägsen ergonomi samt borrar med optimal balans, storlek och vikt.”

Om du vill ha mer information kontaktar du:

Ann-Christin Andersson, e-Commerce and Web Manager
Atlas Copco Tools and Assembly Systems GI Division
E-post: ann-christin.andersson@se.atlascopco.com
Telefon: +46 (0)8 743 92 23

Atlas Copco är en industrikoncern med världsledande kompressorer, gruv- och anläggningsutrustning, eldrivna verktyg och monteringssystem. Koncernen levererar hållbara lösningar för ökad kundproduktivitet med innovativa produkter och tjänster. Företaget, som grundades 1873, är baserat i Stockholm i Sverige och har en global närvaro i mer än 170 länder. 2009 hade Atlas Copco cirka 30 000 anställda och intäkter på SEK 64 miljarder (EUR 6,0 miljarder). Läs mer på http://www.atlascopco.com/.

Atlas Copcos affärsområde Industriteknik utvecklar, tillverkar och marknadsför industriverktyg, monteringssystem, produkter för eftermarknaden, programvara och tjänster. Företaget innoverar för överlägsen produktivitet i tillämpningar för fordons- och flygindustrin, verkstads- och underhållsindustrin samt fordonsservice världen över. De främsta anläggningarna för produktutveckling och tillverkning finns i Sverige, Storbritannien och Frankrike. Mer information finns på http://www.atlascopco.com/.