Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Media / Användningsområden / Allt i ett för demolering

Allt i ett för demolering

2014-12-22

Just nu samarbetar kända leverantörer inom demolering för och erbjuda ett allt-i-ett-paket optimalt för rivningsentreprenörer runt om i Sverige.

En grävmaskin utrustad med snabbfäste från Oil Quick och Atlas Copcos pulveriserare, grip och hydraulhammare. Det är beskrivningen av den roadshow som just nu besöker svenska demoleringsföretag. 

”Fördelen är att alla enheter är testade ihop och att man som kund får möjligheten att använda och uppleva produkterna innan man bestämmer sig.”, säger Svante Tonring, affärsutvecklare hydrauliska tillbehör på Atlas Copco. 

Målet är att hinna visa upp ekipaget för så många som möjligt med förhoppningen om att det ska dyka upp förfrågningar på utrustningen. Hittills har ekipaget besökt Rivners och Lotus, två företag som specialiserat sig inom rivning. Responsen hos kunderna har bara varit positiv.
För Atlas Copcos del har de varit överraskade att vår hydraulhammare HB2000 är så pass tyst som den faktiskt är i kombination med att den inte dammar, säger Svante.

För mer information eller om du vill att vi besöker dig med utrustningen, kontakta


Atlas Copco Construction Technique Scandinavia ansvarar för försäljning och service av Atlas Copcos entreprenadverktyg, portabla kompressorer, pumpar, generatorer, ljustorn samt asfalterings- och kompakteringsutrustning i Skandinavien.