Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Media / Lokala företagsnyheter / Ny VD Atlas Copco CMT Sweden

Ny VD Atlas Copco CMT Sweden

2008-07-21

Markku Teräsvasara har utsetts till VD för Atlas Copco CMT Sweden. Han kommer senast från en tjänst som marknadschef på Atlas Copco Surface Drilling Equipment.

Atlas Copco Sweden - Markku Terasvasara
Markku Teräsvasara har arbetat inom Atlas Copco-gruppen sedan 1997. Ursprungligen anställdes han av Atlas Copco Louhintatekniikka i Finland som Key Account Manager. Innan uppdraget som marknadschef på Atlas Copco Surface Drilling Equipment arbetade Markku som produktchef på Atlas Copco Underground Drilling Equipment.
 
– Det är med spänning och entusiasm jag antar detta uppdrag. Framtiden ser ljus ut för branschen och den tekniska utvecklingen fortskrider. Jag ser fram emot att samverka och göra affärer med våra kunder och samarbetspartners på den svenska marknaden, hälsar Markku Teräsvasara. 
 
Markku Teräsvasara börjar sin nya tjänst den 1 juni 2008.
 
Hans företrädare, Andreas Malmberg, går vidare inom Atlas Copco-gruppen som President för Atlas Copco Surface Drilling Equipment.