Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies. Vi lagrar inte några personuppgifter. Läs mer.

Media / Multimedia / Appar / Elektronikon

Elektronikon

Om din Atlas Copco-kompressor är kompatibel med Elektronikon® övervakningssystem kan du med den här appen granska olika kompressorparametrar och få statusuppdateringar till din Androidtelefon eller surfplatta.

Du installerar systemet genom att ansluta dina kompressorer till en WiFi-router och koppla upp din Androidtelefon eller surfplatta till detta nätverk. Appen visar inte alla funktioner och konfigurationer som finns i Elektronikon®-övervakningssystemet. Atlas Copco hoppas att du kommer få användning för appen.

Ansvarsfriskrivning: Atlas Copco garanterar eller påstår ingenting angående tjänstens tillgänglighet, datats tillförlitlighet, tjänstens anslutningsbarhet och/eller att appen är kompatibel med alla typer av program- eller maskinvara.


Atlas Copco Mobile Applications - app store icon
Ladda ner via App Store 

Observera att App Store endast fungerar för mobila enheter.
Atlas Copco Mobile applications google play icon
Ladda ner via Google play
- För mobiltelefon
- För surfplatta

Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder. App Store är ett varumärke som tillhör Apple Inc.

Google är ett varumärke som tillhör Google Inc.